€ 500,- BOL.com tegoedbon actie

Ondanks een bewogen afgelopen jaar, blijft de vraag naar goede Technici hoog. Hierdoor blijft FRAME continue de verbinding zoeken tussen professionals en opdrachtgevers. Uiteraard zijn wij zelf hard op zoek naar nieuwe kandidaten, maar wij kunnen ook wel wat hulp gebruiken.

Aangezien jij zelf ook een netwerk hebt, ken je misschien wel iemand die actief of latent op zoek is naar een andere baan. Kandidaten met een achtergrond in de installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of industriële automatisering vallen binnen onze bemiddelings-scope en zijn altijd welkom!

Wij belonen je daarom met een BOL.com tegoedbon t.w.v. € 500,- voor het aanbrengen van een kandidaat die wij weten te bemiddelen.

Actie voorwaarden
De € 500,- BOL.com tegoedbon actie duurt tot en met 21 september 2021. Als een aangebrachte kandidaat tijdens de actie of binnen 6 maanden na afloop van onze actie d.d. 21 september 2021 bemiddeld wordt door Frame Recruitment, dan ontvang je een tegoedbon van BOL.com t.w.v. € 500,-. Hiervoor wordt als voorwaarde gesteld dat de aangebrachte kandidaat na bemiddeling ‘zijn / haar’ proeftijd doorkomt. Vanaf 21 maart 2022 kan er in principe geen aanspraak meer worden gemaakt op de € 500 BOL.com tegoedbon actie.

Verplichte velden zijn aangegeven met een *

Jouw gegevens

Kandidaat gegevens