FRAME Recruitment bemiddelde onlangs voor deze opdrachtgevers:

 Mokveld Valves

Mokveld Valves in Gouda is een innovatieve producent van kwalitatief hoogwaardige geïntegreerde afsluitersystemen en regel- en veiligheidsoplossingen voor de olie- en gasindustrie. Ze leveren een bijdrage aan duurzame exploitatie van de olie- en gasreserves. Wereldwijd heeft Mokveld Valves 400 medewerkers in dienst. Mokveld zet al hun vacatures bij FRAME uit en met succes hebben wij een aantal plaatsen ingevuld, op zowel engineering als in de uitvoering.

 VDL Steelweld

VDL Steelweld is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en installeren van complete geautomatiseerde productiestraten met diverse assemblage-, verbinding-, en handlingstechnieken voor de productie van onderdelen ten behoeve van vliegtuig- en automobielindustrie. In 2009 is VDL begonnen met de ontwikkeling van haar eerste geautomatiseerde geleide voertuigen (AGV’s). FRAME heeft onlangs een Hardware Engineer bemiddelt en succesvol geplaatst.

 Evides

Bij Evides heeft FRAME een aantal Project Engineers geplaatst. Evides is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van water. De Project Engineers zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen en uitvoerings gereedmaken van technische projecten en dragen met hun kennis bij aan de multidisciplinaire projecten binnen Evides.

logo 360KAS RGB

 360° KAS

Bij 360kas is FRAME preferred supplier. 360° KAS maakt sampling systems voor de olie en gas, petrochemie, LNG, voedingsmiddelen en diervoerdersindustrie.
360° KAS maakt onderdeel uit van de Industry International Group. Deze groep aan bedrijven stelt momenteel 300 mensen in totaal tewerk in vijf autonome bedrijven, die elk hun specifieke, technische ontwikkelde producten en diensten leveren in verschillende markten vanuit locaties in zowel binnen- als buitenland. Door het “preferred supplier”-schap, zet 360° KAS al hun opdrachten/vacatures bij FRAME uit. Onlangs hebben wij de eerste Projectengineer E/I geplaatst.

Siemens

 Siemens

Bij Siemens heeft FRAME op besturingsvlak een vijftal zwaargewichten mogen bemiddelen die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de programmering, simulatie, inbedrijfname en projectmanagement van automatiseringssystemen die het wereldwijd mogelijk maken om havenkranen onbemand te kunnen laten functioneren. Hierdoor is FRAME de grootste leverancier geworden bij Siemens Cranes.

Unilever

Unilever Rotterdam

Bij de margarinefabriek van Unilever in Rotterdam hebben wij een viertal medewerkers geplaatst voor de technische dienst: één op de afdeling productie en automatisering, één voor de centrale afdeling en één voor de utilities afdeling. Zij voeren preventief en correctief onderhoud uit aan het productiemachinepark en zijn betrokken bij de implementatie van o.a. nieuwe machinelijnen. Ook bemiddelden wij hier een medewerker die verantwoordelijk is voor de coördinatie en implementatie van een nieuwe productiemachine. Allen zijn via FRAME werkzaam bij Unilever om uiteindelijk in dienst te treden.

Odfjell

Odfjell

Bij de overslagterminal van Odfjell heeft FRAME twee werkvoorbereiders geplaatst inzake een grote hoeveelheid achterstallig werk dat weggewerkt diende te worden. Zij staan het Noorse bedrijf bij met het oplossen van problemen omtrent veiligheid en wetgeving en dragen zorg voor het optimaal en veilig uitvoeren van diverse werkzaamheden. Ook zijn zij ervoor verantwoordelijk dat de installaties voldoen aan geldende wetgeving. Onze werknemers werken met werktuigbouwkundige installaties als tankopslag, piping en rotating.

Keppel-Verolme

Keppel Verolme

FRAME heeft bij Keppel Verolme een interim structural engineer geplaatst. Deze man staat de Droogdok Maatschappij bij gedurende diverse projecten op booreilanden als de Rowan Gorilla. Onze professional maakt onder meer (zware) constructieve berekeningen.

ThyssenKrupp

ThyssenKrupp Nederland

Bij ThyssenKrupp Nederland heeft FRAME een lead mechanical engineer aan de slag die assisteert en adviseert bij de ontwikkeling, analyse en beoordeling van ontwerpen voor (verbeteringen aan) trapliften of onderdelen daarvan.

Bosman-Bedrijven

Bosman Bedrijven

Bij installateur Bosman Bedrijven is, via FRAME, een werkvoorbereider elektrotechniek actief geweest die zich bezighield met elektrotechnische installaties. Hij werd ingezet voor de ondersteuning van de werkzaamheden inzake een nieuwbouwproject van een parkeergarage in Katwijk. Voor dit project heeft Bosman alle elektrotechnische installaties ontworpen en geïnstalleerd en onze professional heeft hier sturing aan gegeven en de voorbereiding van de uitvoerende werkzaamheden op zich genomen.

IV-Groep-

IVGroep

Op de afdeling Water van ingenieursbureau IV-Groep hebben wij een projectleider EI/PA geplaatst, die werkzaamheden begeleidt ten behoeve van diverse water gerelateerde installaties. Ook ondersteunt FRAME de afdeling Engineering met een engineer op locatie.

Sodexo

Sodexo

Op verschillende vestigingen van Sodexo hebben wij technici werken die de teams aanvullen op locatie, maar ook op het centrale adviesorgaan. Denk hierbij aan servicemonteurs E, servicemonteurs W, klusjesmannen, planners en een engineer W. Een aantal van deze mannen zijn ingezet voor tijdelijke invulling, maar het merendeel is geplaatst op vaste functies.

Prysmian-

Prysmian

Bij Prysmian is een operation engineer werkzaam die de engineersafdeling ondersteunt voor het maken van tekeningen van Click-Fit producten ten behoeve van de standaardisatie. Het gaat hier veelal om verbindingsstukken van hoogspanningskabels. Het bedrijf produceert voornamelijk een breed assortiment van elektriciteitskabels, laag-, midden- en hoogspanningskabels en systemen voor ondergronds en onderzees gebruik en ook kabels voor de telecommunicatie.

Voestalpine

Voestalpine Polynorm

Bij Voestalpine Polynorm heeft FRAME een projectcoördinator geplaatst. In deze functie is onze professional verantwoordelijk voor het structureren, organiseren en bewaken van termijnen, het escaleren bij overschrijdingen van termijnen en het monitoren van de projecten. Voestalpine Polynorm houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van carrosserieonderdelen voor de Automotive Industrie. Denk bijvoorbeeld aan de grote automerken (Audi, Porsche, Mercedes, BMW).

Heesen-Yachts-

Heesen Yachts

Via Frame werkt er bij Heesen Yachts een projectleider die verantwoordelijk is voor de volledige technische- en motorische invulling van de meest luxe jachten ter wereld. Om dit te realiseren stuurt hij intern enkele tekenaars en werkvoorbereiders aan. Ook is hij als projectleider op mechanisch vlak het aanspreekpunt voor toeleveranciers.

Oceanco

Oceanco

Bij Oceanco hebben wij één van onze vaste medewerkers een nieuwe stap in zijn carrière mogen geven: van project engineer naar projectmanager. Hij is verantwoordelijk voor de begeleiding en aansturing van een groep onderaannemers, welke op hun beurt weer verantwoordelijk zijn voor de plaatsing van diverse technische installaties aan boord van grote jachten. Denk hierbij aan alle soorten deckequipment tot aan het compleet inrichten van de machinekamer.

Hollandia

Hollandia

Wij hebben bij Hollandia een project engineer bemiddeld die verantwoordelijk is voor de begeleiding van infra-projecten zoals de nieuwbouw en vervanging van diverse bruggen en sluizen.

Houdijk

Bij Houdijk hebben wij ondersteuning gegeven aan de software- , service- en hardware afdeling door een software engineer, hardware engineer en een field service engineer te plaatsen. Zo hebben onze mensen meegewerkt aan de ontwikkeling van het besturingssysteem, ontwerpen gemaakt voor de elektrotechnische installatie en op locatie diverse nieuwe machines inbedrijf genomen.

Boskalis-

Boskalis

Bij aannemer Boskalis hebben wij ondersteuning gegeven aan de afdeling Engineering van de Centraal Technische Dienst. Onze medewerker tekende en ontwierp zelfstandig constructies van baggerwerktuigen en baggermaterieel en was verantwoordelijk voor bijhorende detailberekeningen.

Andritz-

Andritz GMF

Op de afdeling Engineering van machinebouwer Andrits GMF vervaardigden professionals van FRAME detail- en fabricagetekeningen voor de productie van grote industriële drogers. Ook is er vanuit FRAME assistentie verleent gedurende het opzetten van een eigen automatiseringsafdeling.

Kemper-en-van-Twist

Koninklijke Kemper en van Twist

Bij Koninklijke Kemper en Van Twist, importeur van dieselmotoren en aggregaten, zijn werknemers van FRAME actief geweest op onder meer de afdeling Montage en Bedrading en de afdeling Engineering. Onze professionals vervaardigden ontwerpen voor energieopwekking-skids.

Mercon

Mercon Steel Structures

Bij Mercon Steel Structures boden wij veelvuldig ondersteuning op het gebied van projectleiding en werkvoorbereiding voor het bouwen van opslagtanks, bruggen en andere staalconstructies.

IHC

IHC

Bij IHC plaatste FRAME een basic engineer mission equipment voor het ontwerpen van diverse equipment voor baggerschepen. Per half 2016 is onze professional in dienst getreden bij IHC zelf.

Ook aan de slag bij één van onze opdrachtgevers?

Bekijk onze Werktuigbouwkunde en Electrotechniek vacatures.