Begin 2012 werd het team van FRAME Recruitment versterkt met Mark Streep. Mark heeft een technisch-bedrijfskundige achtergrond, gecombineerd met praktijkervaring als arbeidsbemiddelaar. Voor zijn dienstverband bij FRAME Recruitment werkte Mark acht jaar bij andere detacheerders, waar hij zich (ook al) bezighield met Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek.

Mark bijgewerkt 06

Mark Streep
Adviseur
LinkedIn

Via mijn broer ben ik contact gekomen met FRAME. Hij heeft goede ervaringen met hun en toen ik van baan wilde switchen, was de keuze voor mij snel gemaakt. Ik vond de samenwerking erg prettig en vond het fijn dat ik zelf kon aangeven wat ik wel en niet zocht in een nieuwe functie. Mark is professioneel, luisterde naar mijn wensen en heeft daar goed op ingespeeld. Binnen een korte tijd had hij meerdere sollicitaties voor mij geregeld, wat zich heeft geresulteerd in mijn nieuwe baan.

Martijn Hulst, Akerboom Yacht Equipment.

Ik ben via een oud-collega bij FRAME terecht gekomen. De eerste contacten met Mark verliepen meteen erg prettig. Ik stel zijn belangstelling op prijs en de moeite die hij nam om me zo nu en dan te bezoeken. Omdat ik op Schiphol werk was dat toch een aardige reis voor hem. Ik waardeer hem als persoon en het is een goede en sympathieke kerel.

Henk van Leeuwen, Sodexo. 

Ik ken FRAME al een aantal jaren en zie de organisatie als een betrouwbare leverancier van interim technici. FRAME gaat duidelijk en recht door zee te werk, je weet dan ook direct wat je aan het bedrijf hebt. De communicatie met FRAME verloopt soepel en prettig en de administratie is goed georganiseerd. Als equipment engineer heb ik de kans gekregen mij verder te ontwikkelingen op het gebied van 3D ontwerpen en heb ik ervaring op mogen doen met ERP-systemen. Binnenkort treed ik, na afloop van de detachering periode, bij de opdrachtgever in dienst. Bij deze wens ik FRAME dan ook veel succes in de toekomst!

Jan Willem van Dijk, IHC.