In 2010 werd FRAME Recruitment opgericht door Remco Harms, toen al twintig jaar actief in het vakgebied Werktuigbouwkunde. Remco werkte onder meer als Senior Consultant bij ingenieurs- en adviesbureaus, waaronder Hoek Engineering. Remco volgde een Werktuigbouwkundige studie en studeerde Arbeidsrecht aan de Hogeschool Brabant. Vanaf midden jaren negentig bouwde hij een stevige reputatie op als Recruiter.

73

Remco Harms
Adviseur
LinkedIn

Via LinkedIn ben ik benaderd door FRAME Recruitment voor een mooie vacature. FRAME Recruitment heeft voor mij de verbinding weten te leggen met opdrachtgevers uit een andere branche. Daarnaast komen ze netjes en betrouwbaar over.

Ik merkte dat door het teruglopende werk in de Olie en Gas sector, mijn ontwikkeling beperkt bleef en dat ik toe was aan een nieuwe stabiele uitdaging. Dat heb ik nu gevonden, daarnaast kan ik communicatief nu ook veel meer bezig zijn en dat vind ik ook erg fijn. Ik zie nu meer uitdagingen en groeimogelijkheden in het verschiet. FRAME Recruitment heeft op het juiste moment de verbinding weten te maken en door betrokkenheid en goede communicatie ga ik met veel plezier bij Evides als Project Engineer aan de slag.

Robert-Jan Groenendaal, Evides.

Na het bezoeken van een aantal websites, kwam ik een vacature van FRAME Recruitment tegen die mij enorm aansprak. Ik heb direct gesolliciteerd en binnen een half uur werd ik teruggebeld, om op gesprek te komen en te kijken naar deze vacature en eventuele andere interessante opties. Na gesproken te hebben met Remco Harms kreeg ik een goed gevoel dat hij mij kon helpen met het vinden van een nieuwe baan die bij mij past. Hierbij lettend op mijn persoonlijkheid, interesse en leefwijze. Ik heb een aantal gesprekken gehad bij verschillende organisaties, om zo uiteindelijk een gedegen keuze te kunnen maken. Ik heb gekozen voor Evides en ga aan de slag als Project Engineer. De waarden en normen binnen de organisatie, de veelzijdigheid die men biedt, het internationale aspect en het meewerken aan liefdadigheidsinstellingen heeft mij ontzettend enthousiast gemaakt. Tot slot zal ik FRAME Recruitment aanraden bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de technische sector.

Dwayne de Wit, Evides.

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan, ben ik in contact gekomen met FRAME Recruitment. Na een open en oriënterend gesprek met adviseur Remco Harms zijn er meerdere mogelijkheden aangeboden die bij mijn functieprofiel en wensen passen. Binnenkort ga ik bij Siemerink Tank- en Apparatenbouw in Geertruidenberg aan de slag.
Ik ga mij bezighouden met ontwerpen en construeren van opslagtanks/drukvaten en de begeleiding van projecten. De gesprekken die gevoerd zijn met Remco zijn zeer prettig en soepel verlopen. Er was tijdens de gesprekken veel aandacht voor mijn ambitieniveau en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bas Pellicaan, Siemerink BV Tank- en Apparatenbouw.

Als werknemer van FRAME Recruitment ben ik met Remco Harms in contact gekomen voor mijn eerste carrière switch. Hij heeft mij begeleid naar een nieuwe uitdaging met de juiste prikkels om te ontwikkelen. Uiteindelijk werk ik nu al meerdere jaren voor FRAME en mijn contact met Remco is nog steeds optimaal. Hij speelt in op mijn wensen en weet elke keer weer het juiste vervolg bedrijf te vinden. Kortom Remco is dé recruiter die u zoekt; hij zoekt, vindt én verbindt de juiste personen met de juiste bedrijven.

Berrie Ritmeester, Oceanco.

In de periode dat ik op zoek ben geweest naar werk, vond Remco mijn cv en heeft mij, naar aanleiding van mijn profiel, direct benaderd. Ik koos voor FRAME omdat ik snel aan de slag kon in een functie die mij aansprak. Omdat ik via FRAME de mogelijkheid heb gekregen om bij een aantal verschillende bedrijven aan de slag te gaan, heb ik veel ervaring op mogen doen met ontwerpprogramma’s. Ook heb ik veel geleerd op gebieden als administratie, constructie en het maken van berekeningen. FRAME houdt rekening met mijn wensen en eisen en zorgt er altijd voor dat ik, als werknemer, centraal sta. Remco is oprecht geïnteresseerd in zijn kandidaten en gaat gericht op zoek naar de juiste matches. Hij houdt je op de hoogte gedurende de zoektocht en zodra je aan de slag kunt bij een nieuwe werkgever, wil hij op zijn beurt graag op de hoogte gehouden worden over hoe het gaat.

Brigida Mota, o.a. Bollegraaf, IHC SAS, Akerboom en DHV Royal Haskoning.