In 2010 werd FRAME Recruitment opgericht door Remco Harms, toen al twintig jaar actief in het vakgebied Werktuigbouwkunde. Remco werkte onder meer als Senior Consultant bij ingenieurs- en adviesbureaus, waaronder Hoek Engineering. Remco volgde een Werktuigbouwkundige studie en studeerde Arbeidsrecht aan de Hogeschool Brabant. Vanaf midden jaren negentig bouwde hij een stevige reputatie op als Recruiter.

73

Remco Harms
Adviseur
LinkedIn

Ik was op zoek naar een interessante vacature en zag op de website van Frame een interessante vacature staan. Ik heb hierop gesolliciteerd.

Remco heeft mijn wensen goed vertaald naar interessante opties. Dit deed hij door goed naar mij te luisteren en mij de juiste vragen te stellen, hij dacht mee en besprak met mij waar mijn kansen lagen en wat mogelijke struikelblokken konden zijn bij het bedrijf.

De voorgestelde functie sprak mij erg aan en sluit goed aan bij mijn wensen om meer met engineeringswerkzaamheden bezig te zijn.

Ik ben gestart als Electrical Engineer bij een bedrijf gespecialiseerd is in het bieden van technologische oplossingen voor schepen.

Mark Monster, System Engineer.

Mijn eerste contact met Frame had ik toen ik bij mijn vorige werkgever werkte en de recruiter van Frame mij benaderde. Hij had de Corona ontwikkelingen binnen dit bedrijf meegekregen en vroeg zich af of ik het nog naar mijn zin had. Hierbij heeft hij aangegeven dat Frame in de regio samenwerkte met enkele opdrachtgevers en partners die technische specialisten zochten waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Hierna heb ik op dezelfde dag nog telefonisch contact met hem gehad waarna ik werd uitgenodigd om persoonlijk kennis te maken.

Inmiddels ben ik alweer enkele maanden aan het werk bij de opdrachtgever. Onder begeleiding van mijn collega’s loop ik een traject door om zowel het systeem als de werkwijze onder de knieën te krijgen. Door mijn kennis en ervaring met het tekenpakket is het voor mij een stuk gemakkelijker om op korte termijn op het juiste niveau te komen. Door mijn nieuwsgierigheid om de machine te leren kennen en de vriendelijke behulpzame collega’s is de werksfeer goed en voel ik mij thuis.

Het is de bedoeling dat ik na ongeveer een jaar in vaste dienst ga bij de opdrachtgever. Hier zijn aan de voorzijde heldere afspraken met elkaar over gemaakt. Dit was ik niet gewend van andere bureaus, Frame onderscheidt zich daarin.

Verder ben ik ontzettend tevreden over Remco Harms. We hebben de zoektocht naar een geschikte baan samen doorlopen en ben ik gedurende het traject op een professioneel niveau begeleid. Zijn enthousiasme en fijne samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.

Teoman Öztürk, Mechanical Project Engineer.

Ik ben in contact gekomen met FRAME Recruitment doordat ik een vacature had gezien die mij aansprak. Het was een functie in de machinebouw. Ik heb toen zelf contact opgenomen met FRAME Recruitment.

Ik had wat negatieve ervaringen met detacheringsbureaus, maar Remco maakte het verschil door mij op een positieve manier te blijven bellen,  passende functies aan te bieden en helderheid te bieden over de inhoud van de functie. Uiteindelijk voor een leuke functie op gesprek geweest en bij deze opdrachtgever aan de slag gegaan.

Mustafa Güçlü, Mechanical Engineer.

Via LinkedIn ben ik benaderd door FRAME Recruitment voor een mooie vacature. FRAME Recruitment heeft voor mij de verbinding weten te leggen met opdrachtgevers uit een andere branche. Daarnaast komen ze netjes en betrouwbaar over.

Ik merkte dat door het teruglopende werk in de Olie en Gas sector, mijn ontwikkeling beperkt bleef en dat ik toe was aan een nieuwe stabiele uitdaging. Dat heb ik nu gevonden, daarnaast kan ik communicatief nu ook veel meer bezig zijn en dat vind ik ook erg fijn. Ik zie nu meer uitdagingen en groeimogelijkheden in het verschiet. FRAME Recruitment heeft op het juiste moment de verbinding weten te maken en door betrokkenheid en goede communicatie ga ik met veel plezier bij Evides als Project Engineer aan de slag.

Robert-Jan Groenendaal, Evides.

Na het bezoeken van een aantal websites, kwam ik een vacature van FRAME Recruitment tegen die mij enorm aansprak. Ik heb direct gesolliciteerd en binnen een half uur werd ik teruggebeld, om op gesprek te komen en te kijken naar deze vacature en eventuele andere interessante opties. Na gesproken te hebben met Remco Harms kreeg ik een goed gevoel dat hij mij kon helpen met het vinden van een nieuwe baan die bij mij past. Hierbij lettend op mijn persoonlijkheid, interesse en leefwijze. Ik heb een aantal gesprekken gehad bij verschillende organisaties, om zo uiteindelijk een gedegen keuze te kunnen maken. Ik heb gekozen voor Evides en ga aan de slag als Project Engineer. De waarden en normen binnen de organisatie, de veelzijdigheid die men biedt, het internationale aspect en het meewerken aan liefdadigheidsinstellingen heeft mij ontzettend enthousiast gemaakt. Tot slot zal ik FRAME Recruitment aanraden bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de technische sector.

Dwayne de Wit, Evides.

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan, ben ik in contact gekomen met FRAME Recruitment. Na een open en oriënterend gesprek met adviseur Remco Harms zijn er meerdere mogelijkheden aangeboden die bij mijn functieprofiel en wensen passen. Binnenkort ga ik bij Siemerink Tank- en Apparatenbouw in Geertruidenberg aan de slag.
Ik ga mij bezighouden met ontwerpen en construeren van opslagtanks/drukvaten en de begeleiding van projecten. De gesprekken die gevoerd zijn met Remco zijn zeer prettig en soepel verlopen. Er was tijdens de gesprekken veel aandacht voor mijn ambitieniveau en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bas Pellicaan, Siemerink BV Tank- en Apparatenbouw.

Als werknemer van FRAME Recruitment ben ik met Remco Harms in contact gekomen voor mijn eerste carrière switch. Hij heeft mij begeleid naar een nieuwe uitdaging met de juiste prikkels om te ontwikkelen. Uiteindelijk werk ik nu al meerdere jaren voor FRAME en mijn contact met Remco is nog steeds optimaal. Hij speelt in op mijn wensen en weet elke keer weer het juiste vervolg bedrijf te vinden. Kortom Remco is dé recruiter die u zoekt; hij zoekt, vindt én verbindt de juiste personen met de juiste bedrijven.

Berrie Ritmeester, Oceanco.

In de periode dat ik op zoek ben geweest naar werk, vond Remco mijn cv en heeft mij, naar aanleiding van mijn profiel, direct benaderd. Ik koos voor FRAME omdat ik snel aan de slag kon in een functie die mij aansprak. Omdat ik via FRAME de mogelijkheid heb gekregen om bij een aantal verschillende bedrijven aan de slag te gaan, heb ik veel ervaring op mogen doen met ontwerpprogramma’s. Ook heb ik veel geleerd op gebieden als administratie, constructie en het maken van berekeningen. FRAME houdt rekening met mijn wensen en eisen en zorgt er altijd voor dat ik, als werknemer, centraal sta. Remco is oprecht geïnteresseerd in zijn kandidaten en gaat gericht op zoek naar de juiste matches. Hij houdt je op de hoogte gedurende de zoektocht en zodra je aan de slag kunt bij een nieuwe werkgever, wil hij op zijn beurt graag op de hoogte gehouden worden over hoe het gaat.

Brigida Mota, o.a. Bollegraaf, IHC SAS, Akerboom en DHV Royal Haskoning.