Werken bij FRAME Recruitment

Totaal 3 vacatures

Administratief Vestigingsassistent(e)


Wij zijn FRAME, en omdat wij groeien zijn wij ter versterking van onze backoffice afdeling opzoek naar een enthousiaste Administratief Vestigingsassistent(e).

Een Vestigingsassistent(e) bij FRAME heeft een vrolijke en altijd vriendelijke uitstraling. Je treedt op als gastheer/gastvrouw, zorgt ervoor dat het kantoor ten alle tijden netjes is, beheert de voorraad van de kantoormaterialen, notuleert vergaderingen en verricht lichte administratieve werkzaamheden. Een afwisselend takenpakket wat om een proactieve en flexibele houding vraagt. Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, punctueel en structureel te werk gaat, zijn collega’s maximaal weet te ontzorgen en een echte teamspeler is.

» Lees meer

Adviseur Elektrotechniek en / of Werktuigbouwkunde


40 uur | HBO | 2-5 jaar ervaring | Capelle aan den IJssel

Ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Is het jouw ambitie om mensen verder te helpen in hun carrière? En voel je je thuis in een technische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

» Lees meer

Senior Recruiter Techniek


Ben jij volwaardig sparringspartner als het gaat om vraagstukken op het gebied van invulling van technische posities? Solliciteer dan snel!

40 uur | HBO | 5-10 jaar ervaring | FRAME Recruitment

Wie zijn wij?
Wij zijn een technisch detacheringsbureau, gespecialiseerd in de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Onze kracht ligt in het beoordelen van de vraag bij onze klanten en de wens van onze kandidaten. Wij zijn actief binnen de:
✔ Werkvoorbereiding, Calculatie, Engineering;
✔ Projectleiding, Projectmanagement en Management;
✔ Planning, Coördinatie en Service;
✔ Sales Engineering en Contractmanagement.

Wat vinden wij belangrijk?
Wij zoeken een ervaren recruiter, die met zijn/haar gedrevenheid, enthousiasme en ondernemende houding succes wil behalen binnen de technische arbeidsbemiddeling. Je hebt oog voor de nieuwste trends op het gebied van recruitment en weet wat er speelt op... » Lees meer


Totaal 3 vacatures