Als werknemer van FRAME Recruitment ben ik met Remco Harms in contact gekomen voor mijn eerste carrière switch. Hij heeft mij begeleid naar een nieuwe uitdaging met de juiste prikkels om te ontwikkelen. Uiteindelijk werk ik nu al meerdere jaren voor FRAME en mijn contact met Remco is nog steeds optimaal. Hij speelt in op mijn wensen en weet elke keer weer het juiste vervolg bedrijf te vinden. Kortom Remco is dé recruiter die u zoekt; hij zoekt, vindt én verbindt de juiste personen met de juiste bedrijven.

Berrie Ritmeester, Oceanco.

Op dit moment werk ik met de gehele installatie water, lucht, riool e.d. Dit heeft veel meer afwisseling en is daardoor voor mij uitdagender en leuker. Omdat ik nu continue met Revit werk, wordt mijn vaardigheid beter en vanwege de breedte van de functie is mijn ontwikkeling groter. Mijn ervaring met Frame is mede prettig vanwege de persoonlijke werkwijze en de soepele plaatsing. Het contact met de personen die werkzaam zijn bij Frame is fijn en daar ben ik enorm blij mee.

Ana Heuperman-Fekete, De Blaay – Van den Boogaard RI

Om heel eerlijk te zijn weet ik eigenlijk niet meer hoe ik met FRAME in contact gekomen ben. Maar, ondanks dat, kan ik me mijn eerste gesprek nog goed herinneren. Het was een prettig gesprek, totaal niet uit de hoogte (wat ik bij andere bureaus weleens opmerkte) en er was oprechte interesse vanuit FRAME. De adviseurs zijn mensen met kennis van het vakgebied waarin ik actief ben en ik heb nooit een ‘doorgeefluik gevoel’ gehad. Bij FRAME wordt er met je meegedacht en ze proberen je andere inzichten te geven, zonder dit opdringerig over te laten komen. Het lastige van mij is, dat ik eigenlijk niet echt precies kan verwoorden waar ik naar op zoek ben in een functie. Het belangrijkste is dat ik er direct een goed gevoel bij heb en FRAME is erin geslaagd mij die functie te bieden. Ik heb mijn opleiding net afgerond en ben al een tijd volop bezig om mij verder ontwikkelen. Ik kom vele malen meer tot mijn recht bij mijn huidige werkgever en krijg veel kansen en mogelijkheden aangeboden buiten de ervaring die ik opdoe op de werkvloer. Zo ben ik op dit moment met mijn manager bezig om later dit jaar weer op cursus te kunnen. FRAME werkt met korte lijnen en wanneer er een afspraak gemaakt wordt, staat deze vast en wordt ‘ie ook zeker nagekomen. Er is nooit gezeur en er wordt nooit moeilijk gedaan. Een erg prettige manier van samenwerken! FRAME doet haar best om mij te matchen met vacatures die voldoen aan mijn wensen en behoeftes. Aan het begin zijn er een aantal gesprekken bij verschillende bedrijven voor mij geregeld, maar uiteindelijk ben ik toen aan de slag gegaan bij een bedrijf dat ik zelf aanschreef. Nooit heb ik enige wrok of afgunst gevoeld en FRAME wenste mij oprecht het allerbeste toe. Toch merkte ik dat ik niet helemaal op mijn plek zat bij de betreffende partij en precies in die periode nam FRAME weer eens contact met mij op. Nadat ik aangegeven had niet heel enthousiast te zijn, regelde het bureau een nieuw gesprek. Eindelijk vond ik een werkgever én functie die daadwerkelijk bij mij passen. Een supertoffe baan! FRAME heeft toen veel voor mij moeten organiseren en zaken ad hoc moeten regelen. Ze hebben een aantal hete kastanjes voor mij uit het vuur gehaald, waardoor ik hen nog meer ben gaan waarderen. Kortom, doordat FRAME doet wat er beloofd en gezegd wordt, doe ik graag zaken met hen!

Matthijs Wigman.

Via Tim kwam ik in contact met FRAME. Hij bood mij een functie aan die goed bij mij past en aansloot op mijn wensen. Sinds april 2016 ben ik werkzaam als projectleider mechanical engineering bij Heesen Yachts en ben hier zeer tevreden over. Het is een uitdagende baan waarbij ik veel leer op het gebied van plannen en het beheren van budgetten. FRAME staat voor mij voor hulpvaardig en snel. Ik ken Tim al lange tijd door vorige functies die ik vervuld heb. Samenwerken met hem ervaar ik als prettig.

Kees Schoonderbeek, Heesen Yachts.

Ik ken FRAME al een aantal jaren en zie de organisatie als een betrouwbare leverancier van interim technici. FRAME gaat duidelijk en recht door zee te werk, je weet dan ook direct wat je aan het bedrijf hebt. De communicatie met FRAME verloopt soepel en prettig en de administratie is goed georganiseerd. Als equipment engineer heb ik de kans gekregen mij verder te ontwikkelingen op het gebied van 3D ontwerpen en heb ik ervaring op mogen doen met ERP-systemen. Binnenkort treed ik, na afloop van de detachering periode, bij de opdrachtgever in dienst. Bij deze wens ik FRAME dan ook veel succes in de toekomst!

Jan Willem van Dijk, IHC.

In de periode dat ik op zoek ben geweest naar werk, vond Remco mijn cv en heeft mij, naar aanleiding van mijn profiel, direct benaderd. Ik koos voor FRAME omdat ik snel aan de slag kon in een functie die mij aansprak. Omdat ik via FRAME de mogelijkheid heb gekregen om bij een aantal verschillende bedrijven aan de slag te gaan, heb ik veel ervaring op mogen doen met ontwerpprogramma’s. Ook heb ik veel geleerd op gebieden als administratie, constructie en het maken van berekeningen. FRAME houdt rekening met mijn wensen en eisen en zorgt er altijd voor dat ik, als werknemer, centraal sta. Remco is oprecht geïnteresseerd in zijn kandidaten en gaat gericht op zoek naar de juiste matches. Hij houdt je op de hoogte gedurende de zoektocht en zodra je aan de slag kunt bij een nieuwe werkgever, wil hij op zijn beurt graag op de hoogte gehouden worden over hoe het gaat.

Brigida Mota, o.a. Bollegraaf, IHC SAS, Akerboom en DHV Royal Haskoning.

Dankzij een ex-collega kwam ik via LinkedIn terecht bij FRAME Recruitment. Ik koos ervoor met FRAME in zee te gaan, omdat er aangegeven werd dat er een organisatie interesse in mijn profiel had en mij naar aanleiding daarvan graag binnen zou halen. Ik ben aan de slag gegaan als operator; een functie die mij aanspreekt om het feit dat je als operator meerdere machines in gebruik- en onder controle hebt. Door mijn oren en ogen de kost te geven ben ik mij zeker verder aan het ontwikkelen in deze functie. De recruiters van FRAME werken op een manier zoals dat van recruiters verwacht mag worden. Eenmaal eerder heb ik contact gehad met een recruiter van een ander bureau. Uit eigen ervaring kan ik dan ook zeggen dat het mij opvalt dat FRAME altijd erg openstaat voor suggesties en dat ze snel reageren op binnenkomende vragen en opmerkingen. Mijn ervaringen met het bedrijf zijn dan ook goed.

René Hak.

Gedurende mijn tentamenperiode ben ik op verschillende momenten benaderd door FRAME Recruitment. Tim wist via een oud-klasgenoot mijn nummer te bemachtigen en was ervan op de hoogte dat ik het wiskunde niveau op het HBO moeilijk kon bijbenen. Op een gegeven moment was de kogel door de kerk en moest ik stoppen met mijn studie. Ik besloot het contact met Tim voort te zetten en van het een kwam het ander. De gesprekken met Tim waren altijd relaxed en hij heeft me nooit opgejaagd. Hij heeft goed zijn best gedaan om het juiste bedrijf voor mij te vinden en dat is hem ook zeker gelukt. Ik ben aan de slag gegaan als elektromonteur klasse B, een functie die zich uiteindelijk vernoemt naar junior inbedrijfsteller. Een goed betaalde functie met veel doorgroeimogelijkheden bij een gezellig werkgever; aspecten waarvan ik aangegeven had die erg belangrijk te vinden. In dezelfde periode dat ik contact had met FRAME, werd ik ook benaderd door een ander bureau. Dat ik voor FRAME zou kiezen werd me al snel duidelijk: het andere bureau zette veel druk op mij, waardoor ik het idee kreeg dat ze niet specifiek voor mij aan het zoeken waren. In tegenstelling tot FRAME. FRAME was altijd erg sociaal, rustig en gunde mij tijd om de juiste beslissing te maken. Iets dat ik ontzettend gewaardeerd heb. Tim is trouwens mee geweest naar mijn eerste sollicitatie, dat vond ik erg prettig.

Twan van Asten.

In 2006 kwam ik op gesprek bij Remco toen hij nog werkzaam was als adviseur bij zijn vorige werkgever. Door hem ben ik aan mijn eerste baan gekomen. Nu ken ik Remco al ruim 10 jaar en nog steeds (ook nu hij werkzaam is bij FRAME) kan ik op hem rekenen wanneer ik op zoek ben naar een nieuwe, uitdagende functie. Ik ben aan de slag gegaan als ingenieur en heb mij in de loop der tijd ontwikkeld tot senior ingenieur. Zonder enige twijfel geef ik een 10 aan FRAME en mijn persoonlijk adviseur. Ik ben dankbaar voor het support dat ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen wanneer ik die nodig had en ben er zeker van dat FRAME ook in de toekomst voor mij klaar staat.

May Almuhsinawe, o.a. IOB, Deerns, HE Adviseurs en Imtech.

Via een vacature die FRAME toen der tijd plaatste op een technische vacaturesite, kwam in contact met hen. Het ging om een functie bij Owens Illinois en FRAME heeft mij gedurende het gehele traject begeleid. Ik besloot met FRAME in zee te gaan omdat ik geen voldoening meer wist te halen uit mijn voorgaande baan. Het was mij veel te theoretisch en ik zocht eigenlijk naar een uitdagende functie met meer praktijkgerichte werkzaamheden. Via FRAME ben ik aan de slag gegaan als technical specialist furnace bij O-I. Een functie die vooral heel veel diversiteit met zich meebrengt. Deels ben ik werkzaam op proces technisch gebied en daardoor veel bezig met data-analyses en verbeterprojecten. Anderzijds ben ik actief in praktische werkzaamheden aan de oven. Ik waardeer het snelle handelen en de eerlijkheid van FRAME. Ze maken geen gebruik van lokadvertenties om zo nieuwe kandidaten binnen te halen. Iets dat ik helaas wél heb ervaren bij meerdere, gelijkwaardige bureaus. Als mijn persoonlijk adviseur is Tim erg vriendelijk en fijn in de omgang. Hij is oprecht geïnteresseerd in zijn kandidaten, waardoor het contact zakelijk, maar op zijn tijd ook persoonlijk is.

Leon Mahieu, Owens Illinois.